تصویر دورهٔ تغییر خویش - آیپد
تصویر دورهٔ تغییر خویش - آیپد

دورۀ تغییر خویش

۲۱ روز برای ساخت عادت جدید

دورهٔ خویش راهنمایی است کوتاه که راه و روش تغییر را آموزش می‌دهد.

۸۹٬۰۰۰ تومان

برخی از ویژگی‌های دوره

۲۱ روز تمرین

برای هرروز تمرین مجزا وجود دارد.

جمله‌های تأکیدی

هرروز با جملهٔ تأکیدی (Affirmation) آغاز می‌شود.

علم اعداد

از انرژی اعداد الهام گرفته‌شده است.‌

قابل استفاده برای همه

پیش‌نیازی جز ارادهٔ تغییر نمی‌خواهد.

دورهٔ تغییر خویش - طرح کتاب
روزانه بودنِ برنامه و انجام تمرین‌ها بهم تعهد می‌داد مسیر جدیدم را ادامه بدم. نوشته‌ها بهم آگاهی داد تا شناخت بهتری داشته باشم از رویدادهای زندگیم. در نتیجه به‌آرامی بتونم تغییری را بپذیرم و در لحظه حضور داشتن را به عادت تبدیل کنم.
افسانه بهمنی
دورهٔ خویش - هفتهً اول

هفتهٔ اول: گام نخست

هفتهٔ اول برای شکل‌گیری عادت جدید و روش‌هایی برای ماندگاری آن است.

Geometry-yellow-2

هفتهٔ دوم: تغییر

پس از گذشت یک هفته، عادت سازنده بررسی و در صورت نیاز با شرایط زندگی تنظیم می‌شود.

دورهٔ خویش - هفتهً سوم

هفتهٔ سوم: تثبیت

در هفتهٔ سوم، زمان تثبیت عادت جدید به‌عنوان به بخشی از روزمره است.

برای استفادهٔ بهتر از این راهنما، پیشنهاد من ساخت فقط یک عادت جدید (سازنده) در هر دوره است. شروع کردن چندتایی ساخت عادت فقط شانس انجام ندادنش را تقویت و سرخوردگی پس‌ازآن را مهیا می‌کند.

روز صفر مبنای شروع این دوره است و نیاز است که به آن‌ وقت کافی داده شود. اگر لازم است برای آن چند روز اختصاص بده و تا زمانی که نیاز داری در روز صفر بمان.

تمام محتوای ۲۲ روزه (روز صفر + ۲۱ روز) به همراه مسئولیت استفاده از آن، در یک فایل و در اختیارت است. پیشنهاد من مطالعه و انجام تمرین‌ها به‌صورت روزانه است. اگر روز اول، کل محتوای این دوره را مطالعه می‌کنی، یادت باشد تا دوباره وقت مناسب برای تکرار روزانهٔ آن فراهم کنی.

آیدین حبیبی

دورهٔ ۲۱ روزهٔ تغییر خویش

۸۹٬۰۰۰ تومان

دورهٔ خویش از دیدگاه کاربران

پرسش‌های متداول

دورهٔ تغییر خویش براساس روش ۳ اصل تغییر (وضوح، انگیزه و تعهد) تهیه شده است.

در این روش پس از واضح شدن شرایط ناخوشایند، آینده‌ای بدون آن شرایط تصور می‌شود و برای رسیدن به آن، اولین قدم برداشته می‌شود.

بیشتر بخوان: ۳ قدم تا ساخت یا ترک عادت

زندگی ما مجموعه‌ای ست از عادت‌های ارادی و غیرارادی.

خوشبختانه مسؤولیت عادت‌های غیرارادی بر عهدهٔ ما نیست و خود بدن نظم و تعادل آن را ادامه می‌دهد؛ اما برعکس، عمق و کیفیت زندگی کاملاً ارادی و خواستنی است. ازاین‌رو ساخت عادت‌های سازنده، هرچند کوچک، در بهبود کیفیت زندگی‌مان تأثیر مستقیم دارد و جزئی از مسؤولیت‌هایمان است.

در دورهٔ خویش به دو دلیل ما صحبتی از تغییر عادت‌های قدیمی نمی‌کنیم؛

یک؛ عادت‌های قدیمی اغلب با محرک‌های مختلف یادآوری می‌شود و تغییر آن یعنی تغییر محرک‌ها. ازاین‌رو این کار نیاز به مهارت بیشتری در تغییر عادت دارد و ما آن را به‌وقت دیگری می‌سپاریم.

دو؛ عادت‌های قدیمی باانرژی و احساس‌های منفی و ناراحت‌کننده‌ای مانند خجالت، شرم یا کمبود اعتمادبه‌نفس همراه است و تغییر آن نیاز به نیروی قوی‌تری دارد که شاید برای همه ممکن نباشد؛ اما ساخت عادت جدید باانگیزه و انرژی مثبت همراه است و شکل‌دهی آن بسیار ساده‌تر است.

پس به‌جای آنکه وقتمان را بگذاریم و عادت‌های قدیمی را حذف کنیم، آن‌ها را کم‌کم با عادت‌های جدید (سازنده) جابه‌جا می‌کنیم. باگذشت زمان، عادت‌های جدید و لذت‌بخش جایگزین نوع کهنه و ناخوشایند می‌شود.

بیشتر بخوان: تغییر؛ حذف عادت قدیمی یا ساخت عادت جدید؟

عدد ۲۱ در آئین‌های مختلفی آمده و در بسیاری از آنها به‌عنوان چرخۀ کامل برای تغییر استفاده‌شده است. ازلحاظ عددی هم ترکیبی از عدد ۲ و ۱ است و مجموع آن عدد ۳ را تشکیل می‌دهد که نمایانگر قوانین رشد است.

  • ۲ نماد تکامل و ۱ نماد یگانگی است.
  • ۲۱ نمادی از فردی میانه‌رو است که تعادل دارد.
  • ۲۱ نمادی است که نمایانگر استاد بزرگ معنوی بشر است.
  • و…

همچنین عدد ۲۱ در بسیاری از باورها زمانی است که مغز برای ساختن یا تغییر عادت نیاز دارد و پس‌ازآن مسیر میان نورون‌های مغز هموار می‌شود.

جملهٔ تأکیدی در نگرش نو به معنای تمرینی برای تفکر مثبت و توانمندسازی شخصی است. باور بر این است که رفتار ذهنی مثبت به همراه جملهٔ تأکیدی توانایی رسیدن به موفقیت در هر زمینه‌ای را دارد.

به‌طور مشخص، جملهٔ تأکیدی بیانیه‌ای است که به‌دقت تنظیم‌شده که باید با خودت تکرار کنی و آن را مرتب بنویسی. برای آنکه جمله‌های تأکیدی تأثیرگذارتر شود، پیشنهادشده تا با فعل زمان حال، مثبت، شخصی و موضوع مشخص نوشته شود.

نمونه

جملهٔ تأکیدی روز صفر: معمار زندگی خود هستم و توانایی طراحی پایه و محتویات آن را دارم.

عدد شناسی علمی است بر پایهٔ اعداد و تأثیر باورنکردنی آنها بر زندگی ما. باور بر این است که این علم از حدود ۱۱٫۰۰۰ سال پیش موردمطالعه قرارگرفته است. اعداد از ابتدای حیات و قبل از حروف الفبا وجود داشته است.‌

برای همه.

ساخت عادت‌های جدید، روشی است که من هم به آن علاقه دارم و در چند سال اخیر برای تغییر کیفیت زندگی و روزمرۀ خود از آن استفاده کرده و می‌کنم. پیاده‌روی به‌جای ماشین‌سواری، تغییر روند غذا خوردن و ساده زیستی، نمونه‌هایی از آن هستند.

دورهٔ ۲۱ روزهٔ تغییر خویش

۲۱ روز برای ساخت عادت جدید

۸۹٬۰۰۰ تومان

پرسشی داری؟

اگر هنوز ابهامی داری، لطفاً از طریق فرم زیر با من تماس بگیر تا راهنمایی کنم.

همه به فکر تغییر جهانند ولی هیچ‌کس به فکر تغییر خود نیست.

لئو تولستوی